Foto sestavljanka – Lesena

Personalizirana foto sestavljanka iz lesa je odlično darilo za mlajše otroke, saj vsebuje le 12 delčkov. Velikost sestavljanke je 18 x 26 cm.

Izberite lastnosti izdelka

Velikost
Količina
Naloži datoteko*
Opombe

Tisk na sestavljanke s personaliziranimi motivi ali fotografijami je edinstven in zabaven način, da vaše najljubše slike spremenite v zahtevno in prijetno dejavnost. Izberete lahko katero koli fotografijo ali dizajn, ki vam je všeč, in ga natisnete na visokokakovostne koščke sestavljanke z uporabo naprednih tehnik tiskanja.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi sestavljanke in številom kosov, odvisno od vaših želja in želene stopnje težavnosti.

Personalizirane sestavljanke so odlična darila za vsako priložnost, od rojstnih dni in obletnic do praznikov in posebnih dogodkov.

Na splošno je tiskanje na sestavljanke s prilagojenimi motivi ali fotografijami ustvarjalen in privlačen način, da svoje najljubše slike spremenite v zabavno in nepozabno dejavnost, v kateri lahko uživate s prijatelji in družino.

Mnenja o izdelku

Podaj svoje mnenje o izdelku:

Ocena izdelka
0/5

Hitra izdelava in dostava

Večina naročil je izdelanih isti oz. naslednji dan

Strokovno svetovanje

Nudimo podporo pri celotnem projektu.

Možnost oblikovanja

Po želji oblikujemo različne motive za vse vrste tiska.

Visoka kakovost

Kakovost izdelkov zagotavljamo z vrhunsko opremo in materiali.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede izdelka ali postopka naročanja, smo vam na voljo na spodnji telefonski številki ali prek elektronske pošte.

Sorodni izdelki

Ni izdelkov