Izrez barvnih samolepilnih folij

Izrez iz različnih vrst samolepilnih folij v poljubnih konturnih oblikah. Tiskamo na kvalitetne PVC folije, ki jih lahko lepimo na različne vrste površin. Namenjena je za srednjeročne in dolgoročne notranje ali zunanje aplikacije.

Izberite lastnosti izdelka

Širina (mm)*
Dolžina (mm)*
Vrsta folije
Izvedba
Barva folije
Količina*
Naloži datoteko
Opombe

MONOMERNE FOLIJE

Monomerne folije so namenjene kratkotrajni uporabi v notranjih prostorih. Njihova obstojnost je okvirno ocenjena na 3 leta. Uporabljajo se za ravne ter gladke površine. Uporabne so za oblikovanje promocijskega gradiva, kot so plakati, panoji, nalepke,…. Dobavljive so v različnih barvnih odtenkih, ter v sijaj in mat izvedbi.

POLIMERNE FOLIJE

Polimerne  folije so v primerjavi z monomernimi bolj obstojne, od 5 pa vse tja do 10 let.  Njihov spekter uporabe pa je s tem širši. Uporabljajo se lahko tudi v zunanjih prostorih, npr. za svetlobne table, kot tudi za avto nalepke. Ker so bolj fleksibilne od monomernih se jih lahko uporablja tudi na delno ukrivljenih površinah. Polimerne folije so samo v sijaj izvedbah, razen črne in bele katere sta tudi v mat izvedbi.

PRENOSNA FOLIJA

Namen prenosnih folij je prenos folij na poljubne površine.

Mnenja o izdelku

Podaj svoje mnenje o izdelku:

Ocena izdelka
0/5

Hitra izdelava in dostava

Večina naročil je izdelanih isti oz. naslednji dan

Strokovno svetovanje

Nudimo podporo pri celotnem projektu.

Možnost oblikovanja

Po želji oblikujemo različne motive za vse vrste tiska.

Visoka kakovost

Kakovost izdelkov zagotavljamo z vrhunsko opremo in materiali.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede izdelka ali postopka naročanja, smo vam na voljo na spodnji telefonski številki ali prek elektronske pošte.

Sorodni izdelki

Ni izdelkov