Tisk na slikarsko platno (canvas)

Vašo sliko oz. fotografijo natisnemo na kvalitetno umetniško oz. slikarsko platno (canvas) različnih dimenzij (največ 100 x 100 cm). Sliko vam nato vpnemo na t.i. slepi okvir (skrit leseni okvir pod platnom).

Izberite lastnosti izdelka

Širina*
Višina*
Naloži datoteko*
Količina*

Tisk vaših fotografij ali motivov na slikarsko (umetniško platno)

Digitalni tisk po meri na platno z lesenim okvirjem je odličen način za predstavitev vaših najljubših fotografij ali umetniških del na edinstven in eleganten način. Za tiskanje lahko izberete katero koli sliko ali dizajn, ki vam je všeč, in ga natisnete na visokokakovostno slikarsko platno z uporabo najsodobnejše tehnologije digitalnega tiska.

Platno je napeto in ovito okoli robustnega lesenega okvirja, tako da ustvari čudovit končni izdelek, ki ga lahko obesite na steno. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, kar vam omogoča, da najdete popolno velikost, ki ustreza vašemu prostoru in vašim potrebam.

Ne glede na to, ali želite ustvariti osupljivo stensko umetnino za svoj dom ali pisarno ali pa iščete premišljeno in personalizirano darilo za ljubljeno osebo, je personaliziran digitalni tisk na platno z lesenim okvirjem odlična izbira. Z visokokakovostnimi materiali in natančno pozornostjo do detajlov ste lahko prepričani, da bo vaš končni izdelek izgledal čudovito in ga bodo cenili še leta.

Mnenja o izdelku

Podaj svoje mnenje o izdelku:

Ocena izdelka
5/5

Hitra izdelava in dostava

Večina naročil je izdelanih isti oz. naslednji dan

Strokovno svetovanje

Nudimo podporo pri celotnem projektu.

Možnost oblikovanja

Po želji oblikujemo različne motive za vse vrste tiska.

Visoka kakovost

Kakovost izdelkov zagotavljamo z vrhunsko opremo in materiali.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede izdelka ali postopka naročanja, smo vam na voljo na spodnji telefonski številki ali prek elektronske pošte.

Sorodni izdelki

Ni izdelkov