Politika zasebnosti

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani pridobljene osebne podatke vseh registriranih uporabnikov spletne trgovine www.birotech.si .

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje računov in druga potrebna komunikacija v zvezi z naročilom) ter za:

beleženje rezultatov spletne trgovine,
 izboljšanje izdelkov in storitve,
neposredno trženje prek elektronske pošte
obveščanje o novostih in zanimivostih, promocijskih aktivnostih, nagradnih igrah, dogodkih, ipd.),
neposredno trženje prek SMS sporočil ali klice
obveščanje o novostih in zanimivostih, promocijskih aktivnostih, nagradnih igrah, dogodkih),
spremljanje uporabnikovega nakupnega obnašanja
na podlagi preteklih aktivnosti ter za avtomatizirano in neavtomatizirano obdelavo in
prejemanje sporočil in ugodnosti, ki bodo namenjene in prilagojene uporabniku.

Upravitelj spletne trgovine www.birotech.si  podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupajo ime in priimek, naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka (če v času dostave uporabnik oziroma kupec na naslovu ne bo dosegljiv). Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu ne nasprotuje.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

PIŠKOTKI