Foto sestavljanka Pravokotna

Personalizirane foto sestavljanke so odlična darila za vsako priložnost, od rojstnih dni in obletnic do praznikov in posebnih dogodkov. So tudi odličen način za spodbujanje team buildinga in socialne interakcije na delovnem mestu ali na dogodkih. Sestavljanke so izdelane iz kakovostnega kartona.  Izbirate lahko med različnimi velikostmi sestavljank ter različnim številom koščkov sestavljanke.

Izberite lastnosti izdelka

Velikost
Količina
Naloži datoteko*
Opombe

Tisk na sestavljanke s personaliziranimi motivi ali fotografijami je edinstven in zabaven način, da vaše najljubše slike spremenite v zahtevno in prijetno dejavnost. Izberete lahko katero koli fotografijo ali dizajn, ki vam je všeč, in ga natisnete na visokokakovostne koščke sestavljanke z uporabo naprednih tehnik tiskanja.

Rezultat je po meri narejena sestavljanka, ki ni samo lepa umetnina, ampak tudi zabavna in privlačna dejavnost za ljudi vseh starosti. Ne glede na to, ali se odločite ustvariti sestavljanko z osebno fotografijo ali edinstvenim dizajnom, so možnosti neskončne.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi sestavljanke in številom kosov, odvisno od vaših želja in želene stopnje težavnosti.

Personalizirane sestavljanke so odlična darila za vsako priložnost, od rojstnih dni in obletnic do praznikov in posebnih dogodkov. So tudi odličen način za spodbujanje team buildinga in socialne interakcije na delovnem mestu ali na dogodkih.

Na splošno je tiskanje na sestavljanke s prilagojenimi motivi ali fotografijami ustvarjalen in privlačen način, da svoje najljubše slike spremenite v zabavno in nepozabno dejavnost, v kateri lahko uživate s prijatelji in družino.

Mnenja o izdelku

Podaj svoje mnenje o izdelku:

Ocena izdelka
5/5

Hitra izdelava in dostava

Večina naročil je izdelanih isti oz. naslednji dan

Strokovno svetovanje

Nudimo podporo pri celotnem projektu.

Možnost oblikovanja

Po želji oblikujemo različne motive za vse vrste tiska.

Visoka kakovost

Kakovost izdelkov zagotavljamo z vrhunsko opremo in materiali.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede izdelka ali postopka naročanja, smo vam na voljo na spodnji telefonski številki ali prek elektronske pošte.

Sorodni izdelki