Rabljeni fotokopirni stroji in tiskalniki

Že od leta 2011 uvažamo rabljene fotokopirne stroje priznane znamke Canon od enega največjih evropskih dobaviteljev na tem področju. Vsi stroji so pred prodajo testirani in so v brezhibnem stanju. Narejene največ do 25 % svoje pričakovane življenjske dobe. Vse stroje pred prodajo temeljito testiramo, da se prepričamo o njihovi brezhibnosti in optimalnem delovanju. Naša ponudba rabljenih kopirnih strojev prinaša izjemno privlačno alternativo, saj so ti stroji vsaj za 50 % ugodnejši od novih, poleg tega pa so opremljeni z obilico dodatne opreme. Na stroj velja 6-mesečna garancija, kar odraža našo zavezanost h kakovosti in zaupanju v delovanje naših naprav. Stroj vam pripeljemo ter priklopimo na računalnike. Poleg tega predstavimo delovanja stroja, s čimer želimo zagotoviti, da je stranka v popolnosti seznanjena s funkcijami in uporabo svojega pridobljenega kopirnega stroja.

Prednosti nakupa rabljenega fotokopirnega stroja za vaše podjetje:

  • Finančna ugodnost: Rabljeni fotokopirni stroji so precej cenejši od novih. To omogoča podjetjem in posameznikom, da prihranijo pri stroških opreme, hkrati pa še vedno pridobijo zanesljivo napravo.
  • Dodatna oprema: Rabljeni stroji vključujejo tudi dodatno opremo, npr. dodatni predali za papir, sortirnika, podstavki na koleščkih, fax in drugi dodatki, ki bi jih pri nakupu novega stroja morali dodatno plačati. Prav tako za razliko od novih strojev, rabljeni stroji že vsebujejo rabljene tonerje.
  • Hitra razpoložljivost: Rabljeni fotokopirni stroji so običajno takoj na voljo za nakup. Pri novih strojih je pogosto treba počakati na dobavo.
  • Zanesljivost: Prodajamo samo brezhibne fotokopirne stroje, ki imajo narejene največ 25 % življenjske dobe, večinoma pa stroji v naši ponudbi niso dosegli niti 15 % življenjske dobe. Življenjska doba stroja se nanaša na časovno obdobje, v katerem se pričakuje, da bo stroj deloval učinkovito in brez večjih težav. Naši stroji so še relativno v začetni fazi svoje predvidene trajnosti. Ta značilnost zagotavlja, da stroj še ni dosegel svoje polne operativne starosti in ima še veliko potenciala za zanesljivo delovanje v prihodnosti.
  • Trajnost in okoljski vidik: Nakup rabljenega fotokopirnega stroja prispeva k zmanjšanju odpadkov in učinkovitejši uporabi virov, kar je okoljsko prijaznejša možnost v primerjavi z nakupom nove opreme.
Vsi izdelki: Rabljeni fotokopirni stroji in tiskalniki